Förändring

Det har gått en tid nu... jag kan väl nästan säga att jag har haft semester, eller snarare självutnämnd sjukskrivning. Jag har vilat och slappat och inte gjort särskilt mycket. Skönt - men samtidigt frustrerande, för jag tycker inte att jag mår nåt bättre, blir nåt piggare. Martin tycker att jag borde gå till doktorn, men jag var där för samma symptom förra året och det var inga fel på några värden. Så det känns dumt att gå dit igen och få veta att inget är fel. 

I alla fall så är jag less på att slappa nu, så jag tänkte ta tag i mitt liv lite grann. Det är ju bara jag som kan göra något åt det, jag kan inte sitta här och vänta på att nåt magiskt ska hända. Första steget är att ta tag i motionen igen, för jag vet att det gör mig gott (och omgivningen, för jag blir mycket trevligare). Sen så är det dags att börja skriva på D-arbetet igen. Men jag ska göra det i min takt och utan stress från andra, så tror jag att resultatet blir bäst. Sist men inte minst är det dags att börja lära sig söka jobb. Jag räknar med att det dröjer några ansökningar innan CV och sånt är bra, därför är det lika bra att börja nu..

Vi får se hur mitt lilla projekt går. Naturligtvis kommer det att bli bakslag och jobbigheter, men det känns ändå bra att ha bestämt sig för att försöka. Så, önska mig lycka till!  ;)



Vibrationsträning

Idag har jag varit på vibrationsträning. Denna populära träningsform går ut på att man utför diverse övningar medan en maskin får kroppen att vibrera. Däremot behövde jag inte uppsöka någon dyr träningsstudio för att göra detta. Det enda som behövs är en gräsmatta och en gammeldags gräsklippare. Ett par timmar av detta så vibrerar hela kroppen. Lägg sedan till lite krypande och hukande under buskar så har man träningspasset klart!

Kram

GI

Har sista veckan i ett sista desperat försök att bli av med mitt sockerberoende kört med GI. Detta skulle enligt mig närstående källor vara effektivt. Och trots att jag har fuskat två gånger (ja, Bobban, du får retas nu!) så måste jag säga att det fungerar över förväntan. Jag är inte alls lika godissugen som jag brukar - även om det tidvis är svårt att stå emot. Men det roligaste är att jag har gått ner 2 kg på den här tiden - trots fusk! Det är sånt som känns uppmuntrande. Nästa vecka ska jag försöka att inte fuska ;)



Ändrade planer...

Jaha, så vart man av med sommar jobbet nästan innan det hade börjat. Hade ju visserligen tänkt vara ledig i sommar - för att skriva på D-arbetet, men så fick jag några timmar i veckan på sommarcafét på Jävregården. Tyvärr har det inte varit så mycket folk, vilket medför att öppettiderna fick kortas ner - och vips så var jag utan jobb. Lite snopet var det ju. I och för sig blir det ju en tillbakagång till ursprungsplanen - att vara ledig för att skriva, men det är de där pengarna man hade börjat räkna med. Inte så mycket pengar men ändå.. Nåja, man får se det positivt! Hä ordn sä!

Idag har vi varit och solat på Karins stuga utanför Sikfors. En underbar dag! Det hette väl att vi skulle ha studieträff, men inte blev det så mycket pratat om studier. Dessto mer badat blev det, vi slog läger på deras flytbrygga vid strandkanten. Och jag badade, flera gånger! Den här sommaren visar redan tendenser på att slå badrekord (barnaåren räknas inte, då badade man ju i isvatten). Dessutom vågade jag och Elin oss på lite nakenbad. Det var jättekul! Tur att det bara var kvinnor i sällskapet ;) Det var väl min "wild side" som kom fram lite..

image14

image15

RSS 2.0