Shopping

Vi har hunnit göra två stora (och oplanerade) inköp i veckan som var. Det första var en sån här bilbarnstol (eller som jag fick höra av Bobban - Babyskydd). Den köptes på måndagen på Barnens Hus för det ytterst rimliga priset 995 ;- . Egentligen var den en del av en kampanj som slutat på söndagen men eftersom det bara fanns en (!) kvar så fick vi den ändå ;)
.
På tisdagen efter sjukhusbesöket mötte jag upp Martin för en liten sväng på Cykel & Fritid, där de sålde -09 modeller av barnvagnar till bra pris. Nya modellen kommer in i mars, så för endast 2.999;- kunde vi få köpa en Hoco Diamond. Den fanns i tre exemplar, en svart, en röd och en grå.
Det var inget märke vi kände till sen förut, men den kändes stabil och rejäl, bättre konstuktionsmässigt än vissa högstatusmärken vi provat;) Vi funderade på saken några timmar, hade ju tänkt köpa en begagnad vagn på Blocket framöver, men kunde inte motstå det här erbjudandet. Vi köpte den grå.
.

Kommentarer
Postat av: Moster Christina

Snygg vagn! Går handtaget ha båda vägarna? Visst känns det mer verkligt nu när man börjar köpa hem grejor som behövs? Minns att jag då först riktigt på allvar insåg att vi SKA faktiskt bli tre snart! Det är så roligt att följa er resa... Keep on blogging... :-)

2010-02-09 @ 10:26:29
Postat av: Monica

Tackar tackar ;)

Jo, handtaget är vändbart, och det finns även broms på båda sidor (beroende på hur man har handtaget). Känns ordentligt!

Det börjar verkligen kännas mer nära nu, även om det är många månader kvar. Till det hör ju såklart att det nu börjar synas och kännas ;)

Jätteroligt att ni följer bloggen!

2010-02-09 @ 20:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0